Help je mee?

 

IDB Maatwerk stelt mensen in staat om mee te doen in de samenleving. Daarbij gaan we altijd uit van de eigen kracht en van de kracht van het netwerk van de inwoner. Zo wordt nauw samengewerkt met familie, vrienden, buren, verenigingen en andere organisaties. Om de inwoner in zijn of haar directe omgeving, in of dichtbij huis, in zijn of haar eigen wijk te kunnen ondersteunen, zijn we op zoek naar vrijwilligers. Spreekt het jou aan om inwoners met een ondersteuningsvraag een handje op weg te helpen? Bijvoorbeeld door inwoners te helpen bij het uitvoeren van wijkgerichte activiteiten, meegaan met boodschappen doen, meegaan naar koffie-ochtenden en helpen bij klussen om en in het huis. Neem dan contact op met IDB Maatwerk. Vrijwilligerswerk is niet helemaal vrijblijvend. Dat zeggen we er eerlijk bij. Om de inwoner goed te ondersteunen en het voor hem zo duidelijk mogelijk te houden, maken we afspraken over wanneer je komt. Of het nu een uur per maand is of een dag per week, dat maakt niet uit. We bespreken graag samen met jou je interesses en mogelijkheden. Als vrijwilliger ben je goed verzekerd en wij vergoeden je reiskosten volgens de CAO gehandicaptenzorg. Een vaste begeleider ondersteunt je en je kunt meedoen aan trainingen en cursussen.

Neem voor meer informatie – of als je je wilt aanmelden – contact op met IDB Maatwerk, telefoon 088 – 777 4600 of mail info@idbmaatwerk.nl.

 

Ben je op zoek naar een stage?  

Als je een MBO of HBO stageplek of afstudeeropdracht zoekt, stuur dan een bericht naar info@idbmaatwerk.nl. Wij kunnen stageplekken aanbieden op de backoffice van IDB Maatwerk in de vakgebieden Communicatie & Marketing, Finance, HR of ICT.

Logo-Erkend-Leerbedrijf-Ecabo

Altijd

Trainingen

We hebben trainingen voor mensen met een verstandelijke beperking. Zelfstandigheid en zelfredzaamheid staan centraal.

Lees verder >

Zinvol aan de slag

Zinvol aan de slag bij onze dagbesteding? Bekijk ons aanbod in uw gemeente.

Lees verder >