IDB Maatwerk zoekt vrijwilligers

vrijwilligerswerk

Spreekt het jou aan om kwetsbare inwoners een handje te helpen? Kom IDB Maatwerk ondersteunen als vrijwilliger!

Om de cliënt in zijn directe omgeving, in of dichtbij huis, in zijn of haar eigen wijk te kunnen ondersteunen, zijn we op zoek naar vrijwilligers. Spreekt het jou aan om kwetsbare burgers een handje op weg te helpen?

Bijvoorbeeld door cliënten te helpen in het uitvoeren van wijkgerichte  activiteiten, meegaan met boodschappen doen, meegaan naar koffie-ochtenden en helpen bij klussen om en in het huis. Neem dan contact op met IDB Maatwerk. Vrijwilligerswerk is niet helemaal vrijblijvend. Dat zeggen we er eerlijk bij. Om de cliënt goed te ondersteunen en het voor hem zo duidelijk mogelijk te houden, maken we afspraken over wanneer je komt. Of het nu een uur per maand is of een dag per week, dat maakt niet uit. We bespreken graag samen met jou je interesses en mogelijkheden. Als vrijwilliger ben je goed verzekerd en wij vergoeden je reiskosten. Een vaste begeleider ondersteunt je en je kunt meedoen aan trainingen en cursussen.

Neem voor meer informatie – of als je je wilt aanmelden – contact op met IDB Maatwerk, telefoon 088 – 777 4600 of mail naar secretariaat@idbmaatwerk.nl.

Terug naar overzicht

Altijd

Trainingen

We hebben trainingen voor mensen met een verstandelijke beperking. Zelfstandigheid en zelfredzaamheid staan centraal.

Lees verder >

Zinvol aan de slag

Zinvol aan de slag bij onze dagbesteding? Bekijk ons aanbod in uw gemeente.

Lees verder >