Interview samenwerking Ministeries met IDB Maatwerk

10 december 2015. Sfeerbeelden van het petit café De Resident in Den Haag

De catering uitbesteden aan een WMO-bedrijf, kan dat?

In de centrale hal van het nieuwe verzamelgebouw van de ministeries van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) is Petit Café De Resident gehuisvest. Een bijzonder restaurant dat nagenoeg volledig wordt gerund door mensen met een arbeidsbeperking. Brenda Zech en Henk Jaap Buikema van FMHaaglanden begeleidden de totstandkoming van deze unieke samenwerking met WMO-bedrijf IDB Maatwerk. Samen met Backoffice manager van IDB Maatwerk, Michel Latuharhary, vertellen ze er graag over.

Lees het hele interview op de site van PIANOo.

PIANOo, Expertisecentrum Aanbesteden heeft als taak het inkopen en aanbesteden bij alle overheden te professionaliseren. Met oog voor rechtmatigheid én doelmatigheid. Professionele inkoop draagt bij aan het beleid van de organisatie en biedt value for tax payers’ money.

PIANOo brengt experts op inkoop- en aanbestedingsgebied bij elkaar, bundelt kennis en ervaring en geeft advies en praktische tips. Verder stimuleert het expertisecentrum de dialoog tussen opdrachtgevers bij de overheid en het bedrijfsleven. PIANOo werkt voor en met een netwerk van ruim 3.500 inkopers en aanbesteders.

Terug naar overzicht

Altijd

Trainingen

We hebben trainingen voor mensen met een verstandelijke beperking. Zelfstandigheid en zelfredzaamheid staan centraal.

Lees verder >

Zinvol aan de slag

Zinvol aan de slag bij onze dagbesteding? Bekijk ons aanbod in uw gemeente.

Lees verder >