PERSBERICHT: samenwerking met Warmenhoven Botenstalling

Samenwerking met Warmenhoven Botenstalling

IDB Maatwerk - Warmenhoven

Vrijdag 10 juni hebben Erika van der Zon, namens directeur Jeannet Schouten, van IDB Maatwerk en Aart Warmenhoven van Warmenhoven Botenstalling een samenwerkingsovereenkomst getekend. Bij Warmenhoven Botenstalling bestond al geruime tijd de wens om bij te dragen aan de participatie van mensen met een ondersteuningsvraag. Door deze samenwerking wordt de drempel voor een aantal cliënten van IDB Maatwerk richting de arbeidsmarkt kleiner. Voor die cliënten waarvoor een betaalde baan niet in het verschiet ligt biedt Warmenhoven Botenstalling een zinvolle dagbesteding.

Cliënten van IDB Maatwerk gaan onder begeleiding diverse activiteiten verrichten rond de botenstalling. Een belangrijk doel voor de cliënten is het opdoen van arbeids- en sociaal maatschappelijke ervaringen in een beschutte werk omgeving.

Mensen met een ondersteuningsvraag vanwege psychische problemen, verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt kunnen op basis van een gemeentelijke beschikking op de botenstalling werken. De activiteiten zijn gericht op het onderhoud van het terrein en gebouwen zoals groenvoorziening en schoonmaak.

Terug naar overzicht

Altijd

Trainingen

We hebben trainingen voor mensen met een verstandelijke beperking. Zelfstandigheid en zelfredzaamheid staan centraal.

Lees verder >

Zinvol aan de slag

Zinvol aan de slag bij onze dagbesteding? Bekijk ons aanbod in uw gemeente.

Lees verder >